top of page

ALGEMENE DAKWERKEN VAN SKELETBOUW TOT DAKKAPEL

Platte en hellende daken

Bent u bezig met een nieuwbouwproject of is uw dak aan een renovatie toe? Neve Plastics in Mortsel is een bedrijf gespecialiseerd in het maken en vernieuwen van zowel platte als hellende daken. Zo gebruiken wij hoogwaardige materialen zoals polyesterroofing voor het waterdicht maken van uw plat dak, maar kunnen we ook aan de slag met pannen of leien voor uw hellend dak. Omdat de meeste energie van een woning verloren gaat via het dak, zijn we ons ook gaan verdiepen in dakisolatie. Hierdoor zijn we de meest geschikte partner voor de isolatie van elk dak. Niet alleen houden we rekening met de nieuwe normen en kijken we wat voor u de beste oplossing is, maar we bezorgen u ook alle nodige isolatieattesten, zodat u profiteert van verschillende premies. Want een uitstekende service, daar staan wij voor!

dakwerken

Dakwerken op maat

Het dak van een woning is de kers op de taart van ieder nieuwbouw- of renovatieproject. Net daarom bieden we bij Neve Plastics volledige dakwerken aan, waarbij we niet alleen uw hellend of plat dak construeren, maar deze ook afwerken tot in de puntjes. Zo plaatsen we ook hanggoten in zink, pvc, polyester, koper of branden we roofing in bakgoten, afhankelijk van uw wensen. Tevens kunnen we u ook van dienst zijn met de bekleding van dakoversteken, goten en dakkapellen. Voor meer lichtinval in het dak van uw woning plaatsen we dakkoepels voor platte daken of werken we met dakramen van de gereputeerde merken Velux of Skylux. Dit zonder af te doen aan de uitstekende isolatie van uw dak

iStock-1008525126.jpg

Premies voor nieuwe ramen & deuren, dakisolatie of gevelisolatie.

Bent u van plan om nieuwe ramen en deuren te laten plaatsen? Uitstekend idee, want wie nu nieuw schrijnwerk plaatst, kan tot 5.500 euro premie krijgen! 

Ook voor dakisolatie en gevelisolatie zijn er premies!

Via Mijn VerbouwPremie vraagt u alle premies voor renovatie en energiebesparende investeringen aan in Vlaanderen. Hoe hoog het premiebedrag is, hangt af van uw situatie (inkomen, gezin, ...).

BENT U OP ZOEK NAAR EEN SPECIALIST VOOR UW DAK IN DE REGIO VAN MORTSEL? VRAAG EEN OFFERTE AAN BIJ NEVE PLASTICS.

bottom of page