top of page

LEVEREN EN PLAATSEN VAN RAMEN EN DEUREN IN REGIO MORTSEL

Kwalitatieve PVC-profielen

Ramen en deuren bieden u niet alleen een kijk op de wereld, maar ze zorgen ook voor de uitstraling van uw woning. U gaat dus best niet te licht over de beslissing welke ramen en deuren u wilt steken. Neve Plastics in Mortsel heeft meer dan 30 jaar ervaring in leveren en plaatsen van ramen en deuren in PVC en aluminium. Hiervoor kiezen wij steeds voor gereputeerde merken voor een ideale combinatie tussen kwaliteit en esthetiek. Zo is het merk Kömmerling een grote naam wat betreft PVC-profielen omwille van de duurzaamheid van het materiaal, de hoge energiewinst en de tijdloze stijl. Bij aluminium ramen en deuren werken we dan weer met de profielen van Aliplast, die door hun grote aanbod aan kleuren heel wat mogelijkheden bieden voor de uitstraling.

aluminium ramen en deuren

Uitstekende en professionele service

Een professioneel eindresultaat en een uitstekende service; dat bieden wij al meer dan 30 jaar aan onze klanten en is ook de reden waarom we een flinke reputatie genieten in onze regio. Wij snappen maar al te goed hoe belastend een nieuwbouw- of renovatieproject kan zijn. Zowel fysiek als emotioneel kan het uitputtend zijn. Bij Neve Plastics willen we niet dat u zich zorgen hoeft te maken over het verloop van uw project en nemen we u daarom het hele proces uit handen, van de uitbraak van uw oude ramen tot de finale afwerking met raamtabletten en omlijstingen in PVC of aluminium.

Building windows
Kömmerling
Aliplast

Download de brochures voor een kleuroverzicht

KIEST U VOOR KWALITATIEVE RAMEN EN DEUREN UIT PVC OF ALUMINIUM? KOM DAN LANGS BIJ NEVE PLASTICS IN MORTSEL.

iStock-1008525126.jpg

Premies voor nieuwe ramen & deuren, dakisolatie of gevelisolatie.

Bent u van plan om nieuwe ramen en deuren te laten plaatsen? Uitstekend idee, want wie nu nieuw schrijnwerk plaatst, kan tot 5.500 euro premie krijgen! 

Ook voor dakisolatie en gevelisolatie zijn er premies!

Via Mijn VerbouwPremie vraagt u alle premies voor renovatie en energiebesparende investeringen aan in Vlaanderen. Hoe hoog het premiebedrag is, hangt af van uw situatie (inkomen, gezin, ...).

bottom of page