top of page

GEEF UW WONING EEN ANDERE LOOK MET GEVELBEKLEDING

Isolerend en esthetisch

Er zijn verschillende redenen waarom u kiest voor gevelbekleding voor uw woning. Misschien is uw gevel aan renovatie toe of bent u inmiddels uitgekeken op dezelfde gevel die nog stamt van het moment van aankoop. Ook wanneer er water door de muren komt of u de koude wind door de gevel heen voelt blazen, is gevelbekleding een goede keuze. Naast de esthetische mogelijkheden van gevelbekleding biedt het immers ook een isolerend effect. Neve Plastics voert al tientallen jaren projecten uit in de regio van Mortsel waarbij wij gevels bekleden en isoleren met verschillende kwalitatieve materialen, volledig aangepast aan de stijl van uw woning, uw persoonlijke smaak én uw budget.

gevelbekleding

Verschillende materialen gevelbekleding

Gevelbekleding bestaat in alle maten en soorten. Zo is het mogelijk uw gevel te cementeren of te kaleien, maar kunt u deze evengoed laten bekleden met hout of composiet. Dit zorgt voor een unieke uitstraling. Zo werken we vaak met Eternit sidings: een duurzaam en milieuvriendelijk materiaal vervaardigd uit vezelcement maar met traditionele houtuitstraling. Ook zijn we door onze jarenlange samenwerking de 'preferred installer' van Twinson Composiet en de hardschuim panelen van het merk Deceuninck. Zoekt u eerder een algemene gevelbekleding die past bij elke stijl? Dan raden we u sierpleister aan, dat bekendstaat om de praktische en mooie afwerking. Dit materiaal is gemaakt op basis van kunstharsdispersie en wordt aangevuld met granietkorrels en een vulmiddel.

Twinson
Eternit
Deceuninck

Overzicht gevelbekleding en kleuren Deceuninck

WENST U MEER TE WETEN TE KOMEN OVER DE VOORDELEN EN MOGELIJKHEDEN VAN GEVELBEKLEDING? NEEM CONTACT OP MET NEVE PLASTICS.

iStock-1008525126.jpg

Premies voor nieuwe ramen & deuren, dakisolatie of gevelisolatie.

Bent u van plan om nieuwe ramen en deuren te laten plaatsen? Uitstekend idee, want wie nu nieuw schrijnwerk plaatst, kan tot 5.500 euro premie krijgen! 

Ook voor dakisolatie en gevelisolatie zijn er premies!

Via Mijn VerbouwPremie vraagt u alle premies voor renovatie en energiebesparende investeringen aan in Vlaanderen. Hoe hoog het premiebedrag is, hangt af van uw situatie (inkomen, gezin, ...).

bottom of page