top of page

ALGEMENE RENOVATIEWERKEN IN REGIO MORTSEL

Totaalrenovaties

Het bieden van een uitstekende service behoort tot de pijlers van ons bedrijf. Daarom besloten we 15 jaar geleden totaalrenovaties aan te bieden aan onze klanten, waardoor deze zich niet meer moesten beroepen op een extra aannemer. Neve Plastics neemt de hele organisatie van het renovatieproject op zich. Of het nu gaat om het uitbreken van een stuk muur voor de plaatsing van een groter raam of het inrichten van een zolderruimte tot een volwaardige kamer; ons team kan ieder aspect van het renovatieproces aan.

Neve Plastics, totaalrenovatie

Wat kunnen we voor u doen?

Renoveren kan een emotioneel belastende en tijdrovende periode zijn. Daarom biedt Neve Plastics totaalrenovatie aan, waarbij wij ieder aspect van de renovatie voor onze rekening nemen. Zo zijn we beschikbaar voor het isoleren en afwerken van zolderruimtes, Gyprocwerken, het plaatsen van valse plafonds in PVC of hout, rioleringswerken, het plaatsen van binnendeuren en trappen, de installatie van cv en sanitaire installaties, tegelwerk, elektriciteitswerken en het ontmossen van daken. Kortom, een allesomvattend aanbod van renoveren. Dankzij onze jarenlange ervaring mag u rekenen op heel wat expertise, waarbij een professionele afwerking binnen de vooropgestelde deadlines centraal staat.

Anchor 1

OP ZOEK NAAR EEN BEDRIJF DAT TOTAALRENOVATIE AANBIEDT IN REGIO MORTSEL? NEEM CONTACT OP MET NEVE PLASTICS VOOR MEER INFORMATIE.

bottom of page